Jul 26 2010

Nya favoritjeans

Jag har funnit dom! Jag är så lycklig!!

Mina gamla favoriter faller i bitar… snyft. Men idag hittade jag nya. Wiie! I en storlek jag inte hade en aning om att jag hade. Tokigt. Säger jag och äter en chokladboll.

Ljusa jeans, det trodde jag inte heller att jag någonsin skulle ta på mig. Men det var nitarna som gjorde det. Nitar.


Jul 24 2010

Semestern är snart slut, och det känns som att vi endast har hunnit med att vara sjuka. Men riktigt så är det förstås inte.

Vi har haft en hel del roligt, och lite till ska vi nog hinna med. Inom snart tänker jag summera hela semestern med lite bilder. Så håll utkik!


Jul 8 2010

Semester och sjuka

Som rubriken lyder så började vi semestern med att bli ORDENTLIGT sjuka. Det var Elsa som började. I tisdags förra veckan hade hon feber hela dagen, till kvällen kräktes hon en gång, men sen sov hon gott.
Men rätt vad det är så vaknar Meja och kräks mängder i sin säng, hon kräks och kräks och kräks… Det bara fortsätter, hela natten, kräks samtidigt som hon får springa på toaletten med extremt dålig mage. Det håller på precis hela natten, först på förmiddagen nästa dag lyckas hon somna en stund. Men så fort hon vaknar så bara fortsätter det. Hon får inte behålla någonting, allt kommer ut, på ett eller annat sätt. Efter två dagar lugnar det ner sig lite, men hon kan inte äta någonting, vill inte dricka. Så vi matar henne med vätskeersättning en hel dag, några tsk med några minuters mellanrum hela dagen. Hon var helt borta, helt utmattad. Tillslut får vi en tid på jourmottagningen, men en halvtimme senare piggnar hon till och mår jättebra!

Men sen fortsatte det ändå i några dagar, hon åt knappt någonting, dålig i magen lite då och då och kräktes någon enstaka gång. Men så i måndags så började hon äntligen bli sig själv! Hon började leka med sina systrar och vilja ha mat. Jag var så glad så jag började gråta! Meja var alltså utslagen i nästan en vecka. FY så smal hon har blivit, så nu lagar jag all mat hon ber om. Vill hon ha plättar till mellis, ja då får hon plättar till mellis.

Under sjukveckan lyckades även jag bli dålig, jag låg slagen i ett dygn, fick inte behålla någonting. Men jag såg till att piggna till ganska fort. Andreas låg slagen med feber en natt, sen sov han en hel dag i princip.

Men nu verkar alla vara friska, piuh!

Tanken var att vi skulle åka på lite semester denna helg, så vi har varit lite stressade, frågan var ju om vi skulle komma iväg eller inte. Men det verkar faktiskt som att vi kommer kunna åka! Dock med lite ändrade sovplaner. Vi kommer bo på vandrarhem i Malmö + en natt i Maria och Tobbes lägenhet, i Malmö det också. Sen kör vi över till Danmark en dag, Roskilde. På tisdagen åker vi till min moster och stannar någon dag. På vägen dit stannar vi lite i Varberg, hur kan man låta bli liksom?

Så om ingenting hindrar oss så åker vi iväg imorgon efter frukosten. Wiie!

En slagen Elsa