Jun 28 2010

Två bilder till


Jun 28 2010

Mejas dag.

Det blev inte så jättemånga bilder denna dag, eftersom den var så fullproppad med roliga saker som hände, med tanke på att det även var midsommarafton!

Men Meja var lycklig. Hihi!


Jun 28 2010

Bästa sättet

Det bästa sättet att komma igen efter en lång bloggtorka, det är väl att helt enkelt ösa in en massa bilder?!

Så jag gör det.

Ja, där har vi en laddning med mestadels bilder på Elsa och Stina, som vanligt. Haha!

Men snart kommer det mer! Dels från Mejas födelsedag och sen från Stinas dop, om folk behagar skicka bilderna, *hint, hint*


Jun 17 2010

Mjäff

Det gick ju inte så himla bra på bvc… mjäff. Bebisar ska gå upp i vikt, inte ner……………..

Meja var iaf på 5-årskontroll samtidigt, det gick strålande. Skönt att någon har en bra kurva så dom blir nöjda på bvc.


Jun 16 2010

jag satte foten i en pooooooootta!!

Vad ska jag skriva? Bra fråga.. eh. Jag vet inte. Det är fullständigt tomt. Så irriterande. Jag vill ju blogga! Men det är tomt.

Hjälp mig, vad ska jag skriva? Fråga mig nåt!

Jag kan ju alltid berätta lite kort om dagen… Ehm… om jag kunde komma ihåg vad vi har gjort idag… Jag har svaga minnen av tvätt.. massa tvätt. TVÄTT. Just det, det var perfekt tvättväder. Sol, varmt och blåst. Pörfekt. Så jag har kört slut på tvättmaskinen. Men tvättstugan är tom!! Okej, jag ljög, den blir aldrig tom. Men jag tänker inte tvätta något imorgon iaf…!

Vi tog en promenad till affären med grannen minns jag även nu.. och så har vi varit på picknick med Lovas dagis, sommaravslutning. Mysigt.

Det var allt jag kunde minnas. Men imorogn vet jag att jag ska till bvc iaf, Stina ska vägas och mätas… spännande. Tänker passa på och leka på öppna förskolan där också… barnen alltså… ja. Eh. Nu går jag till min säng. Hej då.

Fråga mig nåt.


Jun 12 2010

Skene-Isabel tar studenten


Jun 12 2010

Bästa pyjamasen evör


Jun 6 2010

Trogna

Tänk, att ni troget kollar min blogg varje dag trots att jag uppdaterat så dåligt den sista tiden. Det gör mig glad!

Jag har varit i en eländig svacka. Det är ju så ibland. Saknar mamma, känner mig ledsen, ensam, eländig, meningslös.. ja… lite sånt. Så är det bara ibland.

Men jag tänker försöka ta mig upp igen, nu har jag deppat så det räcker för ett tag. Nu får jag skärpa till mig.

Jag tänker börja med att berätta vad som satte igång allt deppande, för det är en svaghet jag har, jag säger sällan vad jag tycker och tänker, istället håller jag käft och går hem och surar istället.

Men jag blir ledsen, för som vanligt så var jag helt bortglömd på morsdag. Samma sak varje år, jag borde vänja mig, men det gör jag inte, jag blir ledsen, VARJE år. Jag vill bli uppskattad, jag vill få blommor, jag vill få höra att jag gör någonting bra. Men det händer inte. Det gör mig sur, och ledsen. Så jag har surat i en vecka.

Så nu har jag fått ur mig det, så nu tänker jag lägga in lite bilder istället.