Apr 23 2010

Fult inlägg

Jag vet att detta inlägg ser helt galet ut, men jag oooorkar inte reda ut vad som blev heltokigt, och jag ooorkar inte göra om det. Så, stå ut. Förlåt.

Vi lyckas inte lösa det här med kameran… eller vi och vi, Andreas lyckas inte lösa det.. Så här kommer lite mobilbilder istället.

Liten Stina funderar över livets allapåskäggsbekymmer.

Någon har tagit kort på pannkakor, haha!
Lova har tagit kort på sitt grattiskort.
Lycklig Stina
Flickorna Göransson så som dom brukar vara.
Vackra Meja klär ut sig

Nämen, någon har tagit kort på Stina igen!

HA! Meja och Lova dummar sig ofta när dom tar kort på varandra.

Förvånade? Bild på Stina igen. Hon har spanat in fotografen.

No words

Äh, nu blev det något tokigt med några bilder.. texten liksom smet. Men det skiter jag i, för nu är jag trött.

Jag älskar att gå igenom min mobilkamera lite då och då för tjejerna brukar sno kameran utan min vetskap och gå och fota. Det är så härligt att se alla fina bilder dom tar. Det är alltid flera bilder på saker dom tycker är vackra, blommor och prydnadssaker. Och så verkar jag ha påverkat dom lite i att fota mat, haha, pannkakor. Sötisar, hihi.

Vi har det iaf bra, även om jag har varit lite dålig på att blogga, jag är ju så förbaskat trött varje kväll! Jag vill visa lite bilder från Lovas födelsedag, men som sagt, kameran vill inte fungera med min dator..!? Men hon hade iaf en väldigt härlig dag, hon var lycklig! På söndag ska vi försöka få ihop ett släktkalas här hemma, jag har beställning på en barbapappatårta och en prinsesstårta. Det fixar jag.

Igår var vi på bvc, Stina skulle vägas igen. Hon fick godkänt, hehe. Hon är ju inte enorm och har valt en ny kurva att följa, men hon hade iaf gått upp litegrann nu. Bra bra. Skruttan har börjat ta sig fram lite sakta nu, men inte genom att krypa, eller jo, hon tar några krypsteg, men mest så tar hon sig fram som en säl, haha! Hon ställer sig i krypställning, kastar sig framåt på mage, upp igen och kasta sig fram igen…! Ser precis ut som en säl. Och så skriker hon samtidigt, för hon verkar inte alls tycka att det är roligt när det tar sån tid. Knäppa unge.

Äsch, nu försvann allt jag hade tänkt skriva om. Det är ju som det är.

Men vad i hela världen hände med texten..!? (förhandsgranskar) Vad är detta, jag får inte ordning på det. Nej jag orkar inte reda ut det. Skitsamma, ni får stå ut med ett fult inlägg. Bäst jag skriver det högst upp i inlägget, så ni ser på en gång att jag inte vill ha det så här.

Så bra att jag skriver precis det jag tänker, intressant för er att läsa liksom. Äh, fy vad kissnödig jag är. Tyst. Mm. Just det.


Apr 20 2010

Funkar inte!!

Nej det gör det inte… jag får inte över bilderna från kameran längre…!!! Jag förstår ingenting. Det är därför jag inte bloggat.

Fy så irriterande.


Apr 15 2010

Elsas dag

Idag har vi firat en liten treåring. Våran underbara, söta, tokiga, galna, fina lilla Elsa. Idag fyllde hon hela 3 år!

Hon har varit mycket lycklig idag. Hon har kommit och kramat mig flera ggr och sagt med tindrande ögon att hon är så glad för det är hennes födelsedag!

Jag låter bilderna tala för sig nu tror jag.


Apr 12 2010

Trött

Mhm, det är vad jag är. Men vi har haft en bra dag, mycket sol och värme, oh vad jag älskar våren. Finns ingen bättre årstid. Underbart!

Nu ska jag lägga ner huvudet på kudden, eller så ska jag sticka en socka.. hmm… svårt val.

Glöm inte att klicka in på www.barnmatsbloggen.se lite ibland.


Apr 11 2010

Skålen

Idag har ett under skett. Jag har rensat förrådet där ute. Helt galet. Det var så mycket skit där inne så man kunde inte ens ta sig över tröskeln. Men hela dagen har gått åt till att rensa, rensa, rensa. En hel släpkärra med skräp blev det. Galet.

Djupt inne i förrådet, gömd i en låda med lite saker som Andreas mamma haft så hittade jag den vackraste lilla skålen av dom alla. Jag är förälskad. Jag kan inte förklara för er hur lycklig jag blev av denna skål, den är perfekt, den är precis så som en skål ska vara. Vi har redan en stor sådan skål, men det här var en liten variant, rymmer ca 0,5 liter. Åh så fin den är! Hihi!

Förstå så skönt det känns nu när förrådet är rensat. Nu får vi in våra cyklar där, tjo! För första gången i världshistorien så är ALLA våra förråd rensade på en och samma gång. Det är lite coolt. Undrar vad som hänt med mig.

Och så håller vi på att fixa trädgården, det är himla kul, det kommer bli så fint till sommaren, tjo igen! Vi flyttar våra odlingslådor lite och ska plantera lite bärbuskar istället för staketet vi hade, och så ska vi få till ett bra kryddland. Så det ska jag planera nu, tips på kryddor?  Oregano, basilika, timjan, rosmarin… hmm, vad mer kan man ha?


Apr 10 2010

Bilder

Jag har ingen lust att skriva så mycket ikväll. Men lite bilder tänker jag bjuda på.

Jag inser ju nu när jag går igenom alla bilderna att det är väldigt lite på Lova och Meja, och väldigt mycket på Stina och Elsa… hehe. Men det är ju dom två små som alltid är omkring mig. Lova och Meja leker nästan alltid för sig själva, så det blir ju av den anledningen fler bilder på dom två små.

Men jag får se till att jaga dom lite mer med kameran, så här kan vi ju inte ha det.

Det var allt för denna lördagkväll. Kika gärna in på barnmatsbloggen, där jag har uppdaterat lite ikväll.


Apr 7 2010

Krypövningar och magsjuka.

Stina över på att krypa. Hon är liiiiite arg när hon inte kommer upp i krypställning, men så fort hon är uppe så är hon superlycklig, hihi!

Här har jag dock hjälpt henne upp, jag tröttnade på hennes skrik, hehe. Min lilla sötis.

Så, uppdateringen har varit lite dålig ett tag.. för jag SOMNAR. Mjäff. Sorry. Men jag lyckades titta på hela falkfilmen, alltid nåt. Visserligen somnade jag klockan 8 i soffan dagen efter då, ha!

Jag har fått låna pappas systemkamera, så jag ska försöka fota lite bra bilder till barnmatsbloggen, det ska bli kul. Ikväll blir det kalops tror jag.

Och så har vi fått hit magsjukan igen… inte så roligt. Meja är den som blivit dålig, men hon verkar redan bättre faktiskt. Hon har legat utslagen hela morgonen, men nu till eftermiddagen började hon bli hungrig och fick behålla lite smörgås, vi får hoppas det var en snabb magsjuka, och att ingen annan blir dålig (inte så troligt, jag vet…)

Det var allt jag hade att säga för tillfället.


Apr 1 2010

Barnmatsbloggen

Jaha, men då har jag väl fixat en barnmatsblogg nu då. Vi får se hur det går med detta… Välkomna att titta in, och snäääälla säg vad ni tycker. Jag vill veta vad jag kan förbättra, osv.

http://barnmatsbloggen.se/


Apr 1 2010

1 april

”Mamma, du har en bil bakom ryggen……… APRIL APRIL DIN DUMMA SILL…!”

Mina barn är för roliga.

Dom har gått runt och påskat sig idag, så söta så.

Grannen tog jättefina bilder på lilla pluttStina. Hon är så otroligt söt våran lilla bebis!

Lite ledsen

Lite glad!