Feb 6 2010

Lördag

Just nu sitter jag och stirrar på mitt naturgodis och min choklad… jag når det inte, och jag ammar. Fruktansvärt irriterande, kunde jag inte tänkt på det innan jag började amma?

Så idag har vi mest slappat, Andreas har varit på whiskeymässa, vi andra har bara som sagt slappat. Blev inget IKEA, kanske imorgon.

Lite bilder har det blivit idag.

Jag såg i Sandras blogg att hon hade kommit i sina favoritjeans efter graviditeten, det gjorde mig lite sugen på att testa om jag kanske kunde komma i mina favoriter nu.. så jag provade, och det gick!!!

Tjohoooo! Meja tar alla tillfällen hon kan att synas i kameran ;-)

Nu har jag minsann lyckats lägga ner Stina och börjat äta mitt godis, yummie! Och så har vi melodifestivalen på, kan inte bli bättre. Eller jo, ett glas vin skulle inte vara fel. Får se om vi har något.

Hej så länge!


Feb 4 2010

En ny dag.

God förmiddag gott folk!

Det går att redigera bilderna ganska lätt här, så jag trixar vidare. Himla kul.

Den här bilden tog Lova när vi var på Com.Inn. Lite kul, för ingen av oss ser normal ut! Haha! Stina ser helt knasig ut, Meja smilar upp sig till öronen, och jag…? Försöker jag få läpparna att se större ut eller?

I eftermiddag ska vi till familjen Mölk, mysigt. Vi har redan hunnit med att leka en stund i snön och byggt snögrotta, men nu var vi kalla, så mamman behövde lite kaffe :-)

Ja, det var allt för nu. Jag återkommer säkert ikväll, med lite bilder som jag ska försöka komma ihåg att ta idag.

Hej.


Feb 3 2010

Testar lite till


Feb 3 2010

Trixar lite

Rosa glitter

Det här inlägget blir kanske lite konstigt, men det är för att jag försöker lära mig.


Feb 3 2010

Okej, då kör vi, välkomna till min nya blogg! Innan höll jag till på http://josepinne.blogg.se

Den bloggen är lösenordsskyddad, men vill ni ha lösenord dit så är det bara att be om det, bloggen kommer finnas kvar ett bra tag till för alla inlägg ska flyttas hit.

Jag har suttit i några dagar och försökt lära mig allt nytt.

Inte så lätt för en okunnig liten Josephine, men snart ska det nog se bra ut här. Jag ska försöka få upp min header också. Lycka till Josephine. Tur jag har min kunniga make.

Så, fortsätt ställ frågor, så ska jag snart svara på alla.

Nu ska jag ta hand om två utav mina barn, dom sitter i badet. Men nu ska dom skrubbas rena!